Redactie

Redactie

Zo krijgt u weer energie als ondernemer!

Een eigen onderneming. Het was altijd al uw droom, of misschien is het min of meer toevallig op uw pad gekomen. Hoe dan ook, het begon mooi. Dankzij uw vakkennis en ideeën was u al snel succesvol. De opdrachten en klanten stroomden binnen en het duurde niet lang voordat u uw eerste medewerker in dienst nam. Inmiddels staat u aan het hoofd van een compleet team. Maar de energie en ondernemingsdrift uit uw begintijd is ver te zoeken...

Vind u het nog net zo leuk als in het begin?

Misschien herkent u het. Financieel gaat het prima, maar…uw alledaagse werkelijkheid heeft weinig meer met ondernemen te maken. U bent vooral bezig met brandjes blussen en de waan van de dag. Er moet altijd wel iets georganiseerd of geregeld worden. En dat terwijl u ooit voor uzelf bent begonnen, omdat u er zoveel energie van kreeg om altijd bezig te zijn met uw vakmanschap. Inmiddels moet u dat noodgedwongen aan uw medewerkers overlaten. Mooi dat u bedrijf zo groeit hoor, maar de lol gaat er zo wel een beetje vanaf. Als u dit allemaal vooraf geweten had...

Energie door strategie en focus

De oplossing? Breng weer energie in uw onderneming door uw strategie helder te maken. Wat is uw stip op de horizon? Waar wilt u over drie jaar staan? Voor wat voor soort klanten wilt u werken? Hoe snel wilt u groeien?  Wilt u zich specialiseren naar een bepaald type klant? En wat is de weg daarnaartoe?  Dit soort vragen moet u helder in beeld krijgen en van een antwoord voorzien. Dat geeft u zelf en uw medewerkers duidelijkheid en nieuwe energie om aan concrete doelen te werken en u minder te laten leiden door de waan van de dag.

Doe de drijfverenscan!

Om vervolgens uzelf en uw medewerkers op de juiste plaats te krijgen moet u inzicht hebben in uw eigen drijfveren en die van uw team.  Waar krijgt u energie van en waar loopt u van leeg? Met een drijfverenscan ontdekt u waar ieders talenten liggen. Dat biedt concrete handvatten om veranderingen in gang te zetten.  Als partner van Energy Drives® begeleiden wij u graag bij de drijfverenscan. 

Bent u ondernemer en kunt u wel wat energie en focus gebruiken? We vertellen u graag meer over Energy Drives®. Maak vandaag nog een afspraak!

Maak een afspraak